Les 19 del 2019

Les 19 del 2019

Subscriviu-vos a la llista d’Spotify “Les 19 del 2019“!

Fa un anys vaig començar a fer les llistes de cançons que podien representar-me cada any a nivell musical. Les 19 del 2019 venen a ser un resum musical del meu any. No han de ser cançons noves d’aquell any, ni les que més hagi escoltat. Més aviat és una llista del que ha representat aquell any per a mi de manera emocional, i com això es veu reflectit en música. La primera va ser la llista de les 16 del 2016. I avui us presento les del 2019!

Les 19 del 2019 és una de les més eclèctiques de les que he fet fins ara. Però és que aquest 2019 per mi ha sigut un any molt intens, amb moments especialment únics. Hi trobareu algunes de les cançons que varen marcar el meu 27/07/2019, el retorn dels meus adorats Lax o la dissolució de Children of Bodom, bandes que he descobert aquest any (com Powerwolf, Cala Vento, Greta van Fleet o Tarta Relena), els dos viatges que he fet a Londres (un per veure un Bengals – Rams d’NFL i un per veure un Arsenal – Chelsea de Premier League), també hi ha el Jambo Bwana que va marcar el nostre viatge a Kenya… A veure si us agrada!

Les 19 del 2019:

 • Wonderwall – Paul Anka
 • Across the Stars – John Williams
 • El nostre temps – Obeses
 • Sanctified with Dynamite – Powerwolf
 • Mi Persona Favorita – Alejandro Sanz
 • There goes my miracle – Bruce Springsteen
 • Under grass and clover – Children of Bodom
 • Hoy es un gran día – Cala Vento
 • A ti te ocurre algo – Leiva
 • El Temps de les Flors – Xarim Aresté
 • Black Smoke Rising – Greta Van Fleet
 • Jambo Bwana – Safari Sound Band
 • Glasses – IU
 • Cecília – Tarta Relena
 • How far I’ll go – Scary Pockets
 • Thalassa – Panellet
 • Perfectes – Els Catarres
 • Ni negre ni blanc – Lax’n’Busto
 • Football’s Coming Home – Hermes House Band

Podeu recuperar les llistes anteriors aquí:

Scroll to Top