Tutorial completat

Imatge tutorial joc

No he sigut mai dels que ha renegat de l’edat. És més, sempre m’ha agradat celebrar-ho (un altre dia parlarem del tema regals). Sovint per l’aniversari penso en tota aquella gent que ha deixat de sumar i en especial en aquella que no ha arribat a la xifra en concret. I què voleu que us digui, a mi m’alegra seguir sumant. De fet, sempre rebo l’aniversari amb ganes i, des que sóc conscient del pas dels anys amb l’esperança d’haver-los aprofitat, après alguna cosa i haver esdevingut un xic més savi!

 

Ressaques infinites, arrugues a la pell i disminució de salut

Aquest any n’he fet 30. M’he fet gran. Ho dic de debò: m’he fet gran. Feia temps que persones del meu entorn em deien “ja veuràs que als 30 tot canvia”. Però ningú m’ho deia en positiu, tothom em parlava de ressaques infinites, d’arrugues a la pell o de pitjor salut. Ressaques poques. Arrugues a la pell no massa, però fa anys que tinc canes i aspiro a Richard Gere. D’altra banda, la pell atòpica, l’al·lèrgia a la pols, la intolerància a la lactosa i el colon irritable crec que fan que no hagi notat (en excés) la disminució de salut que es pre-suposa als 30.

Quan dic que m’he fet gran és més una qüestió de que ja m’han sortit els queixals del seny. I que m’interessen altres coses. I els queixals del seny. I també que començo a pensar els projectes a mitjà i llarg termini. Però sobretot els queixals del seny. I també que he après, de debò, allò de que “menys és més” i enlloc d’intentar dur a terme simultàniament els 17.593 projectes que tinc en ment, intento atacar-ne menys però amb més determinació i perseverança. I de moment tot bé. Però sobretot els queixals del seny.

 

Tutorial completat, que comenci la partida!

Tinc la sensació d’haver acabat el tutorial. I ara comença el joc de veritat. Potser és cert que he tardat en acabar el tutorial… cadascú el fa al seu ritme. I tinc la sensació que jo l’he aprofitat bé. Diuen que dels errors s’aprèn, jo dec haver après moltíssim..! He endreçat prioritats, direcció i objectius. I de cop tot pren sentit. Això si, ara amb l’aventura real a punt de començar, les coses són a parts iguals il·lusionants i esfereïdores. Però eh… Tutorial completat, que comenci la partida!

Scroll to Top