10 animalades a la Vila del Pingüí

Com sabreu (o no), aquesta temporada 2016-2017 estic fent una col·laboració a La Vila del Pingüí, el programa matinal de la ràdio balear Ona Mediterrània. I la setmana passada vaig arribar a la 10a secció. I què voleu que us digui, els números rodons sempre fan patxoca, no?

És d’aquelles coses que no esperava, ni la buscava; però que em va caure del cel i és la bomba. Jo almenys m’ho passo molt bé. La química impossible amb en Joan Farrés m’encanta. La seva paciència per rebre el meu guió em meravella. I és que realment m’ho passo pipa, a veure què us sembla a vosaltres:

Les altres col·laboracions les trobareu en aquest enllaç.

Si no sabeu de què va, cada quinze dies, durant la meva visita a La Vila del Pingüí, faig un repàs a les notícies que he llegit via xarxes socials: Facebook, Twitter, Reddit… Òbviament no seran les notícies principals que tots comenteu. I si. Pretèn tenir sentit de l’humor.

Espero que us agradi!

Scroll to Top