#Tuestale 6: Cinquanta-un anys i segueixes al meu costat

Recordeu que el #tuestale també el penjo a Instagram!

Cinquanta-un anys i segueixes al meu costat. Cinquanta-un anys, dos divorcis i un gos. Però tu segueixes amb mi. No recordo quan vaig començar a esmorzar cereals amb llet, però recordo que la mare em deia que em faria començar el dia amb energia i que em farien fort. Si la mare em veiés… Ni energia, ni fort, ni res.  Calb amb melenes greixoses i massa barbamec per la meva edat; més fàcil de saltar que d’envoltar i amb una halitosi capaç de competir amb Godzilla. Però no em preocupa. Tinc una feina que m’agrada, encara que treballar en una botiga de còmics no sigui glamurós: m’agrada. Tinc més de vint-i-cinc còmics signats per Stan Lee i tota la sèrie de “Cançó de gel i foc” signada pel grandiós George R.R. Martin. La meva televisió amb 4K connectada a totes les consoles imaginables m’ajuden a no sentir-me sol. Quan la gent pel carrer em mira pensant “mira, aquest fa menys esport que la meva àvia amb caminador” jo em consolo pensant “mira, aquest infeliç li preocupa més el meu físic que el seu benestar i la seva felicitat”. A vegades passejo l’Ororo, un elkhound noruec d’un negre brillant i una mirada que m’ha fet sobreviure a les dues exdones. Una de els quals amb la mateixa addicció que jo als còmics però en el seu cas al bourbon. L’altra era un àngel. Un àngel que li agradaven tan els pits com a mi, i com era d’esperar se’n va anar amb la pèl-roja de la classe de cuina. Però sóc més feliç del que la gent pensa. Encara que porti samarretes de sèries i grups de heavy dels vuitanta, o que m’alimenti bàsicament de pizzes i xocolata: sóc feliç. Tinc l’Ororo i el meu bol de cereals. Cinquanta-un anys i segueixes al meu costat.

Scroll to Top