#Tuestale 5: L’aventura de la seva vida

litus-mayol-carles-tuestale

El 5è #Tuestale, que com sempre he penjat a Instagram, parla un xic de la indecisió. A veure què us sembla!

De nit. I amb el fred. Qui es posaria a caminar? A sobre, darrerament les nits s’havien tornat humides. D’aquelles que poc a poc et calen i et paralitzen des de dins. No. Sabia que tot gran viatge comença amb una passa. Però aquella no era una bona nit per iniciar l’aventura.

Feia temps que hi rumiava. Molt. Volia començar una ruta que la portés a descobrir-se a ella mateixa. Després d’estudiar Administració i Direcció d’Empreses havia entrat a treballar per una multinacional. Jove en una empresa amb nom i amb un souàs que ni sumant la meitat del seu grup d’amics. Però no tenia temps. Anava massa atabalada. Tant, que no s’havia ni plantejat emancipar-se de casa els pares perquè no tenia pràcticament temps per cercar pis.

Feia temps que hi rumiava. Tenia estalvis. Volia visitar el món. Sense pressa. Sense full de ruta. Sense saber on dormiria aquesta nit. I conèixer gent. Creia que coneixent altres persones potser s’arribaria a conèixer a ella. I potser així descobriria el que la feia feliç. Amb tanta rutina s’havia esborrat i esvaït: gairebé ja no escoltava música, tot el que llegia eren documents de feina, no sabia quines sèries i pel·lícules valia la pena veure, ni sabia on es menjava bé ni quin era el millor lloc per prendre una copa.

De nit. I amb fred. Potser en realitat si que era bon moment per posar-se a caminar. De fet a la feina estava farta de sentir el seu cap dient “en crisi és quan sorgeixen les millors oportunitats”. I per què no? Si no ho feia ara, quan ho faria? Què la lligava a no tirar endavant el seu projecte? Què la lligava a seguir envellint sense saber si era feliç?

Va fer la maleta d’una revolada. No volia perdre la valentia i l’energia que sentia en aquell moment. Es va calçar, es va posar la motxilla a l’esquena i va sortir al carrer. Aleshores, només en aquell precís instant, sabia que acabava de començar l’aventura de la seva vida.

Scroll to Top