Factoria Mayol

Factoria Mayol va començar com una broma entre la meva germana Anna i jo. Ella és dissenyadora gràfica. Jo li faig d’intrús laboral (amb alguna noció).

L’Anna i jo ens assemblem molt. Físicament i de manera de ser. A més sempre hem fet moltes coses junts. (De fet, ella manté la teoria que som bessons però que em va enviar dos anys abans a explorar que tal era el món fora de la panxa de la mare.) Ara no recordo a tomb de què venia, però un dia ens vàrem dedicar a imaginar com seria un estudi compartit entre els dos. El que teníem clar era que seria un estudi en unes golfes tipus les parisines: molt lluminoses, amples, amb sofàs, una bona envera, un armari ple de galetes holandeses (d’aquelles que semblen neules i que tenen carmel al mig), un equip de música… Això si, amb el toc necessari de “modernet” (sinó no podria ser de disseny).

Després de donar-li voltes (no massa) vàrem arribar a decidir que es diria Factoria Mayol. Perquè? Doncs ni puta idea, però ens va fer gràcia i així s’ha quedat. Entre hi-hi i ha-ha va sortir aquest logo. La veritat és que encara no l’hem explotat massa. Algun cartell de Gitanes, alguna cosa de La Quadrilla… Però per si de cas, el nom i la imatge estan registrats! Mai se sap!

Scroll to Top