Article al NacióSantCugat

Benvingut NacióSantCugat

Dilluns passat dia 2 de desembre del 2019, m’estrenava al NacióSantCugat amb aquest article de benvinguda: De la crisi i la transformació del periodisme els darrers 15 anys se n’ha parlat molt. En general, d’una manera apocalíptica i distòpica. Però …..

Read More

Tutorial completat

No he sigut mai dels que ha renegat de l’edat. És més, sempre m’ha agradat celebrar-ho (un altre dia parlarem del tema regals). Sovint per l’aniversari penso en tota aquella gent que ha deixat de sumar i en especial en …..

Read More
Portada de "Les 18 del 2018"

Les 18 del 2018

Subscriviu-vos a la llista d’Spotify “Les 18 del 2018“! Ja tinc la llista de les 18 cançons que representen el meu 2018. Aquest any la publico abans que l’any passat. Tot i que m’ha costat… 18 comencen a ser moltes! Aquest …..

Read More

AMKT: ¿Engagement? ¿Qué es y como lo mido?

Una altra publicació al blog Aprendiendo Marketing (AMKT)! En aquest cas parlant del engagement, un concepte bàisc i genèric. Todo el mundo habla del engagement. Pero sabemos lo que es? Sabemos como medirlo? En este artículo, vamos a intentar explicar de manera fácil qué es y …..

Read More

AMKT: Compra engage y arruina tus redes

La setmana passada publicava al blog Aprendiendo Marketing (AMKT) sobre la compra d’engage. Una pràctica horrorosa amb un efecte boomerang demoledor i que només reporta un èxit il·lusori. Compra engage y arruina tus redes Comprar es fácil pero, aunque lo parezca, puede salir caro. …..

Read More

La llista de les 17 del 2017

Subscriviu-vos a la llista d’Spotify “Les 17 del 2017“! Sé que arriba tard, a mig febrer. Però la llista està feta des de final d’any! Però ha costat tenir els temps per publicar-la. En aquesta llista trobareu 17 cançons que …..

Read More

#Tuestale 16: La piscina

No teniu ganes d’estiu?  Com sempre, el #tuestale, també a Instagram. La piscina de casa dels avis era d’aquelles que com més gran et fas menys t’hi banyes. De petita, amb la companyia dels dos brètols que tenia per germans i …..

Read More
1 2 3 5
Carles Mayol i Ricart

Carles Mayol i Ricart

Entrades recents

Categories