Les 19 del 2019

Les 19 del 2019

Subscriviu-vos a la llista d’Spotify “Les 19 del 2019“! Fa un anys vaig començar a fer les llistes de cançons que podien representar-me cada any a nivell musical. Les 19 del 2019 venen a ser un resum musical del meu …..

Read More
Jimmy Jump

L’efecte Jimmy Jump

Dilluns passat dia 16 de desembre del 2019, publicava al NacióSantCugat aquest article sobre la similitut de les accions de Jimmy Jump i la política: Recordeu en Jimmy Jump? Aquell espontani que saltava amb barretina per interrompre actes, majoritàriament, esportius …..

Read More
Article al NacióSantCugat

Benvingut NacióSantCugat

Dilluns passat dia 2 de desembre del 2019, m’estrenava al NacióSantCugat amb aquest article de benvinguda: De la crisi i la transformació del periodisme els darrers 15 anys se n’ha parlat molt. En general, d’una manera apocalíptica i distòpica. Però …..

Read More

Tutorial completat

No he sigut mai dels que ha renegat de l’edat. És més, sempre m’ha agradat celebrar-ho (un altre dia parlarem del tema regals). Sovint per l’aniversari penso en tota aquella gent que ha deixat de sumar i en especial en …..

Read More
Portada de "Les 18 del 2018"

Les 18 del 2018

Subscriviu-vos a la llista d’Spotify “Les 18 del 2018“! Ja tinc la llista de les 18 cançons que representen el meu 2018. Aquest any la publico abans que l’any passat. Tot i que m’ha costat… 18 comencen a ser moltes! Aquest …..

Read More

AMKT: ¿Engagement? ¿Qué es y como lo mido?

Una altra publicació al blog Aprendiendo Marketing (AMKT)! En aquest cas parlant del engagement, un concepte bàisc i genèric. Todo el mundo habla del engagement. Pero sabemos lo que es? Sabemos como medirlo? En este artículo, vamos a intentar explicar de manera fácil qué es y …..

Read More

AMKT: Compra engage y arruina tus redes

La setmana passada publicava al blog Aprendiendo Marketing (AMKT) sobre la compra d’engage. Una pràctica horrorosa amb un efecte boomerang demoledor i que només reporta un èxit il·lusori. Compra engage y arruina tus redes Comprar es fácil pero, aunque lo parezca, puede salir caro. …..

Read More
1 2 3 5
Carles Mayol i Ricart

Carles Mayol i Ricart

Entrades recents

Categories