#Tuestale 6: Cinquanta-un anys i segueixes al meu costat

Recordeu que el #tuestale també el penjo a Instagram!

Cinquanta-un anys i segueixes al meu costat. Cinquanta-un anys, dos divorcis i un gos. Però tu segueixes amb mi. No recordo quan vaig començar a esmorzar cereals amb llet, però recordo que la mare em deia que em faria començar el dia amb energia i que em farien fort. Si la mare em veiés… Ni energia, ni fort, ni res.  Calb amb melenes greixoses i massa barbamec per la meva edat; més fàcil de saltar que d’envoltar i amb una halitosi capaç de competir amb Godzilla. Però no em preocupa. Tinc una feina que m’agrada, encara que treballar en una botiga de còmics no sigui glamurós: m’agrada. Tinc més de vint-i-cinc còmics signats per Stan Lee i tota la sèrie de “Cançó de gel i foc” signada pel grandiós George R.R. Martin. La meva televisió amb 4K connectada a totes les consoles imaginables m’ajuden a no sentir-me sol. Quan la gent pel carrer em mira pensant “mira, aquest fa menys esport que la meva àvia amb caminador” jo em consolo pensant “mira, aquest infeliç li preocupa més el meu físic que el seu benestar i la seva felicitat”. A vegades passejo l’Ororo, un elkhound noruec d’un negre brillant i una mirada que m’ha fet sobreviure a les dues exdones. Una de els quals amb la mateixa addicció que jo als còmics però en el seu cas al bourbon. L’altra era un àngel. Un àngel que li agradaven tan els pits com a mi, i com era d’esperar se’n va anar amb la pèl-roja de la classe de cuina. Però sóc més feliç del que la gent pensa. Encara que porti samarretes de sèries i grups de heavy dels vuitanta, o que m’alimenti bàsicament de pizzes i xocolata: sóc feliç. Tinc l’Ororo i el meu bol de cereals. Cinquanta-un anys i segueixes al meu costat.

Comments ( 11 )

 • Excellent beat ! I would like to apprentice even as you amend your
  site, how can i subscribe for a weblog web site?
  The account helped me a appropriate deal. I had been tiny bit
  familiar of this your broadcast offered brilliant transparent concept

 • Thanks for ones marvelous posting! I quite enjoyed reading it,
  you’re a great author.I will make certain to bookmark your blog and will come back sometime soon. I want to encourage you to definitely continue your
  great posts, have a nice morning!

 • Hi! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I
  could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform
  as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

 • Howdy just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the
  pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different web browsers and both
  show the same results.

 • Hello! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.
  Is it very difficult to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.

  I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any
  points or suggestions? Cheers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

Carles Mayol i Ricart

Carles Mayol i Ricart

Entrades recents

Categories